Piiown Photography

By: piiown

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 21-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
sunset ... senja...

not my car...
my car.... taxi.
blend in the dark..
View all 6 photos...
semua pic ni semua aku amik kat area opis aku...


Tuesday, 20-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Serinya bunga..........

sun flower
sun flower
sun flower
View all 12 photos...
Dah lama aku x aktif.. Byk juga koleksi gambar-gambar yang aku ambil sejak aku x aktif.. ini koleksi bunga.. .


Wednesday, 9-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
CRV cik rashid

crv yg divectorkan
crv outline
crv asal
.. dah lama aku buat crv ni tapi tak siap-siap pasal byk keje lain yg perlu diutamakan.... hari ni tetiba aku buka balik file ni .. kira halal lah.. nampak mcm crv.. lain kali kalau free aku detailkan lagi crv ni.. ni kira first try aku utk vectorkan gambar kenderaan.... software yg aku guna - adobe illustrator 10.


Tuesday, 8-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Menzahirkan sesuatu yang batin..

Aku pernah bertanyakan pada beberapa org ttg apa itu seni... art.. jwapan yg paling menarik perhatian aku utk terus berfikir ialah "menzahirkan sesuatu yg batin"... aku rasa ayat ni kias yang direct... melahirkan seuatu dari fikiran ke pada sesuatu yg dapat dilihat dan dirasa oleh org lain biarpun dalam bentuk yg berbeda-beda... huhu... - pic ni aku amik waktu aku tgh bosan menunggu pelawat di Conference Graphic and Multimedia (COGRAMM) kat ASSET bangi... rasanya pic ni mmg menggambarkan sesuatu yg sepi... - pic ni adalah sesuatu yang ingin aku gambarkan dari fikiran aku., dan cuba sampaikan kepada sesaper yg melihatnya....


Tuesday, 1-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Mari mewarna

grayscale pic
color pic
adobe photoshop cs dan yg sewaktu dengannya mmg keewl.. mudah utk edit gambar.. dari x berwana ke warna pun boleh.. ni contoh edit gambar dari hitam putih ke gambar berwarna...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net