Piiown Photography

By: piiown

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Sunday, 1-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bersama yusuf

 
 
 
View all 8 photos...
Hari isteri dan anak aku n adik aku ikut aku g berkayak kat putrajaya. Dia org just meneman n jalan2 di tepi tasik putrajaya.. sempat juga isteri kesayangan aku amik gambar anak aku sorang ni..



Saturday, 30-Jun-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Malaysia International Gift & Premium

bagman
booth
packaging
View all 13 photos...
Semalam aku singgah di KLCC tgk Malaysia International Gift & Premium (MIGP). Aku dah lama pasang niat nak pergi MIGP ni. Ramai pembuat dan pembekal gift join the exhibition. Banyak katalog aku kutip utk dibuat rujukan. Sempat juga aku ambil beberapa keping gambar.


Thursday, 28-Jun-2007 03:02 Email | Share | | Bookmark
dah nak malam

kubah
menara masjid
kerawang
View all 8 photos...
Semalam aku berurusan di kl sampai lewat petang. Sibuk kejar dunia, dah last minute baru nak solat asar.. dah nak malam .. mmg asar bapak gajah la.. singgah di masjid kinrara.. kali kedua aku masuk masjid ni baru perasan yg cantik binaannya. Dah selesai solat asar terasa sayang plak nak tinggalkan rumah Allah ni. Langsung tunggu Maghrib so sempat la 'menembak' sikit. Imam masjid ni bawa ayat al quran syahdu betul. Imam tua tapi lengguk lagu dia pergh menyayat hati... lain kali boleh singgah lagi....



Wednesday, 27-Jun-2007 02:36 Email | Share | | Bookmark
Tikus Baru

tikus spesis gigabyte
Dah lama aku x update fotopages ni.. setahun jugak.. sibuk. semalam aku baru beli tikus utk peliharaan aku. dah lama nak beli tapi tak beli2.. asyik guna tablet kekadang lenguh jugak jari.. alang2 aku terambil gambar tikus baru aku dan terbuka fotopages so aku up la utk penuhkan space.



Sunday, 2-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Camping di air Terjun Sungai Chamang

sesudah hujan.. mula naikkan khemah.
giant in da jungle
santai
View all 24 photos...
Camping di air Terjun Sungai Chamang, 1 - 2 Oktober 2005, Jumaat, Sabtu dan Ahad.


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net