Piiown Photography

By: piiown

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Saturday, 18-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
fireworks

 
 
 
View all 16 photos...
pukul 7.30 mlm aku baru balik dari majlis kenduri kahwin di klang.. tgk paper ada fireworks competition di Putrajaya. Battery camera dah habis.. sempat la aku charge sikit, kul 8.15 mlm terus ke Putrajaya.. Alamak kereta banyak betul... Pukul 9 lebih baru aku dapat sampai depan Palace of Justice.. Aku lepak ja la dengan ramai-ramai org kat situ.. Dapat la beberapa gambar yg aku sendiri x puas hati...



Saturday, 18-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
sehari di klang

 
 
 
View all 11 photos...
Hari ni aku 3 beranak p klang. Tujuan utama makan kenduri rumah ayeen member wife aku .. tujuan x utama p rumah mahadi member aku pasal keluarga dia dtg dari kedah.. melawat sanak sedara dalam Islam adalah bagus..



Wednesday, 15-Aug-2007 13:41 Email | Share | | Bookmark
Yusuf di rumah

 
 
 
View all 16 photos...
yusuf skrg aktif meniarap ke sana ke mari.. macam komando... kalau depan camera mcm2 rupa...



Friday, 27-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Membuat botol

bahan mentah
meniup bahan mentah ke acuan
botol yg baru keluar dari heater
View all 4 photos...
hari ni aku dapat belajar dan tgk semua proses menghasilkan botol mineral.. x lah susah sgt nak buat botol ni cuma kena ada mesin dan bahan ja la...


Sunday, 8-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
work and eat durians

my staff mcm tgh curi tulang
apsal sepah ni
durian d24 raub mari
View all 7 photos...
Sebulan 2 kali di Perunding Kos Putra (PKP). Mmg rutin utk membuat preventive maintenance office 2 tingkat kat wangsa maju. kali ni ada kontraktor yg murah hati bg kat officer PKP satu bonet durian d24. apalagi melantak tak hengat la..


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net