Piiown Photography

By: piiown

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Thursday, 5-Jun-2008 10:41 Email | Share | | Bookmark
Gambar pilihan aku hari ni..



Nama anak ini adalah : Aimanuddin Bin Abd. Wahab ( 7 Tahun )
Gambar ni aku ambil tanpa menggunakan flash. Aku dah touchup sikit kasi B&W, Contrast, Sharpen, smart blur untuk hilangkan dust.

Second pic ni gambar aiman dengan anak aku Yusuf.. Biasalah anak sendiri kena mencelah jugak..



Thursday, 5-Jun-2008 10:11 Email | Share | | Bookmark
Minyak naik lagi..

So apa boleh buat ? Nak bakar bendera ka.. x dok kojo eee.. Kalau setakat nak menentang di belakang x de hasilnya.. apa lagi cari la income tambahan..

Ni antara gambar yg aku snap di wangsa maju semalam..

Artikel : http://piiown.wordpress.com/2008/06/05/minyak-naik-lagi/


Monday, 2-Jun-2008 16:31 Email | Share | | Bookmark
Farhan, Furqan & Yusuf

 
 
 
View all 9 photos...
Lokasi : Bandar Bukit Mahkota
Aktiviti : Bermain sambil bergambar di Taman Permainan
Photog : Piiown
Editor : Piiown

Depan rumah sepupu wife aku ada taman permainan. X la ramai budak2 kat situ sebab kawasan baru so boleh la amik beberapa snap sambil dukung anak aku yang tak berapa sihat..



Monday, 2-Jun-2008 09:51 Email | Share | | Bookmark
Pasangan Nurul & Mirul

 
 
 
View all 14 photos...
Location : Putrajaya ( Istana Kehakiman )
Photog : Piiown & Adiman
Date : 1 June 2008





Monday, 20-Aug-2007 07:38 Email | Share | | Bookmark
Inside my car

 
 
 
View all 8 photos...
menunggu adalah kerja paling membosankan... so sambil menunggu aku buatlah aktiviti yg menyeronokkan... mari bergambar dalam kereta...



[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net